2012. január 29., vasárnap

lazulós vasárnap

Hazaértem. Igaz, egy nap csúszással, mivel pénteken este tudtam meg, hogy szombaton Marcaliba megyünk egy tornára. Úgyhogy reggel fél 8kor indultunk, két meccset játszottunk. Balatonszemes ellen sokkal nyertünk, Marcali ellen viszont kettővel kikaptunk, így másodikak lettünk.
Judy kedvéért leírom, hogy az utolsó vonattal jöttem haza, de persze, hogy voltak vicces pillanatok, mivel az előttem ülő anyuka és a fia thölthöttkhááposztháát ettek (ami ugye már megszokott a vonatozásaim kapcsán, mivel mindig esznek valamit: fokhagyma, narancs meg miegymás), tehát az egész kocsiban a töltött káposzta terjengett. :)

Holnap reggel már megyek is vissza, de reggel 8kor még tárgyfelvétel - egy csomó jó órát néztem ki magamnak, remélem mindet sikerül felvennem (na és azt is, hogy az etr-rel is minden OK lesz, és nem fog lefagyni a rendszer)!
Most nem nagyon van több mondanivalóm, úgyhogy megyek is. Ha minden igaz, holnap még jövök francia képekkel!:)
Csináltam egy kis outfit-et, ami inkább tavaszi, de a már napsütéses-még hűvös tavaszi időre gondolok. (mondjuk bentre, mert csak egy top-ot raktam hozzá)

Ma nézegettem kreatív oldalakat és rájöttem, hogy én ilyen szülinapi tortákat szeretnék ( a pénzes-bőröndös a legjobb):
Extrém szülinapi torták

soooo, holnap jövök, addig is pihenjetek!


Dana Hart

8 megjegyzés:

Judy írta...

Ha pörkűttet ettek volna, még jobban röhögnék - de így sem rossz! ;)

Báj dö véj, tetszik az összeállított szett, és remélem, sikerült minden eltervezett órádat felvenned.

A különleges szülinapi tortákat én is imádom, nem fogod elhinni, de egy külön mappám van a gépen, amin - főles esküvői - süticsodák vannak. Majd Pécsett szemezgethetünk belőlük, ha gondolod - mondjuk, egy Beugró-party mellett.

Puszi!

Dana Hart írta...

ÓÓÓÓÓ, Beugró-party! Alig várom! Mondjuk nem lenne rossz, ha ebben a félévben többször ejtenénk meg, sőt, itt a koliban is:)
És te sem fogod elhinni, hogy egy időben mániám volt, hogy lefotózzak minden ételt, úgyhogy nekem is van egy mappám, amiben csak ilyenek vannak! :D Egyszer elmehetnénk valami jó cukrászdába itt Pécsett.

Te hogy állsz az órafelvétellel?
ÉÉÉÉs miért vagy ilyen elvetemült (04:22)??? :D Már készültél a reggel 8as órafelvételre, mi?:)

Dana Hart írta...

Azt hiszem, valami nem stimmel az idővel :D

Judy írta...

Kezdtem megijedni, hogy tényleg fent voltam hajnalban, és nem emlékszem rá... :D

Az órafelvétel délelőtt még siralmasan nézett ki, főleg, hogy kidobott az ETR. De sikerült a 3 megtelt helyet lecsökkenteni 1-re, úgyhogy csak Pap Balázsnál kell kuncsorognom, minden más a tervezett órarend szerint megvan.

Cukrászda? Pécs? Ennél jobb ötleted nem is lehetett volna! Nanáhogytutisicher100%, hogy mennünk kell! Ja, és lesz februárban is Dzsungel könyve, csak a hét végét / jövő hetet meg kell várni a foglaláshoz... ;)

Dana Hart írta...

Az ETR engem is dobált össze-vissza, de hősiesen helyt álltam!
A cukrászda tudtam, hogy jó ötlet, hiszen én találtam ki! :D
Én is néztem a Dzsungel könyvét és nagy volt a kísértés, hogy elmenjek a héten, de akkor még megvárlak titeket. BTW: lesz kedvezményes jegy?

Judy írta...

Olcsóbb, mint a Lúdas Matyi!
700 helyett csak 500 forint akciósan (amúgy 1.000,- HUF a jegy ára), és február 2-re már van időpont. Meg más előadásra már február 25-re is, szóval lesz és megyünk!! :)

Dana Hart írta...

2 és fél napunk van foglalni! de hogy a fenébe ilyen kevés az ára? nem mintha gond lenne ;)
(viszont majd megbeszéljük hogy legyen, mert elvileg fél 7ig edzésem van, úgyhogy majd nagyon sietek oda!)

és te visszajössz másodikán? :O

Judy írta...

Nein! de szerintem a hét vége felé raknak majd fel olyanokat, amik február 5. utánra szólnak. ;) Na, azt majd foglalhatjuk is! :D