2012. január 17., kedd

Kollégista pillanatok

Tegnap megint Dunaújvárosban voltam, vagyis nagyrészt Székesfehérváron, mivel egy egész hetes rendezvénysorozat vette kezdetét a Nemes Nagy Ágnes Kollégiumban: minden évben (már 16. alkalommal) megrendezik a Nemes Nagy Ágnes-hetet, ahol sok programot, nagyon magas színvonalon, baráti hangulatban szerveznek. Most is így volt, hétfőn szavalóverseny volt, ahol Zsuzsi képviselte a dunaújvárosi színeket, nem is akárhogy, ugyanis második lett! :)
A másik dolog, ami tényleg nagy örömet okozott, hogy Szepi is bejött és végre sikerült személyesen is beszélgetnünk egy sort. (megjegyzés: semmit sem változott:))
Vártuk a havat, ónos esőt, ugyanis amikor Székesfehérvárra mentünk, szinte kivétel nélkül volt valami gikszer, amiknek köszönhetően évek múlva is emlékezni fogok ezekre az utakra - de nem volt semmi. :( Bezzeg ma!

Este még megnéztük a magyar-orosz (31-31) meccset, aztán megkerestem az éjszakai alvóhelyem és lefeküdtünk aludni.
Másnap reggel korán keltem, mert mindenki ment suliba, úgyhogy szolidaritáltam, de aztán meg úúúgy unatkoztam, hogy muszáj volt feltalálnom magam, úgyhogy a délelőtt folyamán elolvastam Örkény Egyperceseit.
Csináltam még néhány képet és el is ment a délelőtt/délután, és már indulhattam is haza.
Igazából nem volt ennyire rövid és tömör, de azt hiszem, mára elég lesz ennyi. Még mutatok néhány képet (remélem nem lesz gond belőle:) ):


nézd már, ikrek :) Még mindig a szívem csücske ez a város. (ki érti ezt?)
Dana Hart

Nincsenek megjegyzések: