2011. december 11., vasárnap

Szezonzáró

A kézilabda bajnokságban is vége van az őszi szezonnak, pár hétig pihenhetünk. Viszont le kellett zárni a félévet, ahol a csapat a hetedik helyen áll 5 győzelemmel, 1 döntetlennel és 5 vereséggel. 
Szóval évadzáró.
Délelőtt elmentem az Árkádba, hogy ajándékot vegyek Ritusnak, mivel őt húztam a csapat-ajándékozás keretében. Hát ez az Árkád... valami gyönyörű karácsonykor!
Már régebben is mutattam pár képet, de megint csináltam:


A Butlers-ben is vásároltam pár dolgot, mert olyan csodajócsodaszép karácsonyi és nem karácsonyi ajándékok vannak benne, hogy egész nap el tudnék ott lenni.


Úgyhogy megpróbáltam összeállítani a tökéletes ajándékot: "ebből is egy kicsit, meg abból is egy kicsit."

Ilyen lett:

JÓ, mi?:)


Na, de sietnem kellett vissza, mert délután meg mentünk a műjégpályára korizni. Hát durva volt, mivel én még éééletemben nem korcsolyáztam - egyszer egy kétsoros görkorival, de akkor sem ment. Most viszont muszáj volt valamit alkotnom.
Hát a fene gondolta, hogy ez a jég ennyire csúszik! :) Mindenki profi volt, én meg akkorákat estem, hogy a térdem tele van véraláfutással, meg kék-zöld-lila és még ki tudja milyen színű egy jó nagy területen. 
Ahhoz képest, hogy azt sem tudom, hányszor estem el, nagyon jól éreztem magam! Még a végén kedvem lesz megtanulni korcsolyázni!


Délután 6 órakor Pécs-Pler férfi meccs volt, ahova szintén kimentünk. Akkorát harcoltak a pécsiek, hogy egyértelműen megérdemelték a győzelmet! Majd erről is hozok képeket, de Pécsen hagytam.
Este pedig jött a csapat-vacsora meg az ajándékozás. Jól kijött, mert engem Mesi húzott - kapusnak,kapusként, én pedig Ritusnak adtam - kapusnak, kapusként. :)
Aztán ott még elvoltunk egy kicsit és már csak azt vettük észre, hogy ja, éjfél is elmúlt - én meg reggel indultam haza.
Úgyhogy jó kis nap volt ez a pénteki - kárba nem ment, az tuti!:)
Dana Hart

Nincsenek megjegyzések: