2011. december 21., szerda

A Rudasból jelentem

Hogy minden rendben van. Hétfő délutántól Dunaújvárosban vagyok, visszajöttem kicsit nosztalgiázni, a ma esti Dunaújváros- Fradi meccs után megyek haza.
Nyugisnak nem mondanám ezt a fél hetemet, mivel egész nap ide-oda járkáltam, egy biztos: egyedül sosem voltam.
Hétfőn délután kicsit bent voltam a koleszban, utána Eszterrel találkoztam, elkísértem ajándékot venni, utána meg beültünk egy forró csokira (ja, a forró csokit sokszor fogjátok olvasni, mert mindenkivel forró csokiztam.  Tudjátok mit, inkább letudom most és értsétek rá mindenkire:  forrócsokiforrócsokiforrócsoki). Komolyan mondom, mintha semmi sem változott volna - képesek voltunk ugyanolyan hülyeségeket beszélni, mint amit 4 éven keresztül minden nap. Ráadásul a HÓesés még rátett egy lapáttal (hát erről csak annyit, hogy a csizmám elég csúszós). Az idei első  havat Dunaúvárosban éltem meg, tök jó!:)
Igazából sokkal jobb lett volna az ablakból nézni és nem úgy kinézni, mint egy hóember, de ez van. :)


Nem ez lesz életünk képe, de hát a Mák és a Hintaló... 

Ami maradt az estéből, azt pedig a koleszosokkal töltöttem.
Kedden délelőtt Katával benéztünk a Széchenyibe. Nem vagyok benne biztos, hogy 20 percnél többet voltunk bent, de azt mondom, hogy nosztalgiázásnak ennyi elég is volt. Akiket szerettünk volna, megtaláltuk, lesétáltunk a szeretett aulához és mentünk is.

Megtárgyaltuk az élet nagy dolgait egy... tudjátok mi mellett, jó sokáig bent voltunk egy kávézóban, utána meg mentünk a mozihoz, mivel jött Anett is, akitől kaptam Boro-s ennivalót! Jesszus, olyan jó volt! Már egy csomó embernek panaszkodtam, hogy Pécsen egy csomó pékség van, de közel sincsenek a Boro-hoz vagy a Széchenyihez! Erre... :))
Katát elkísértük egy darabon, ahol találkoztunk Gáborral is, sőt, még három másik emberrel, úgyhogy kijelenthetem, hogy egy sikerült volna rögtönöznünk egy kisebb osztálytalálkozót (ha akarunk).
Aztán Anettel is beültünk egy helyre, ahol ismét láttuk egy osztálytársunkat - kicsi ez a város :) Itt nem maradtunk olyan sokat, mert siettem vissza a koleszba, mert jött Rusi is, akivel egy kicsit szintén beszélgettünk  (meg üzleteltünk :)).


Úgyhogy konkrétan 10től 4ig eléggé éreztem, hogy hideg van odakint... De nem bánom!
Most pedig hamarosan jön Nóri, akivel még nem tudjuk, hogy merre is megyünk, de van egy tippem arra, hogy mit iszunk :) Na jó, nem. Talán. :D
Megjegyzés: Ismét havazik.

Ui.: Jó itt.
Dana Hart

Nincsenek megjegyzések: