2011. december 29., csütörtök

Rihanna, Janicsák, Wolf, Holdviola - és festőkészlet!

December 29, csütörtök van, Tamás napja. Ezúton (is) boldog névnapot kívánok kedves ééédesapámnak! :) Délután már ünnepeltünk egy kicsit, sikerült ízesített Voilá pezsgőkoktélt találnunk (nem bíztam benne, de szerencsére kaptunk), úgyhogy azzal koccintottunk. Vagyis az öregek koccintottak :)
A karácsonyi-névnapi ajándékok nagyrészt CD-kből álltak. Karácsonyra Wolf Kati: Vár a holnap, ma pedig Janicsák Veca: A második X, valamint  a Holdviola: Vándorfecske c. albumait kapta apukám. Én meg szolidaritásból megkaptam Rihanna: Talk that talk című CD-jét. Ugyanis mostanában olyan bénán szerkesztik a rádióműsorokat, hogy nem igazán érdemes őket hallgatni, ezért kellett, hogy valami szóljon az autóban is.
kölyök...


a Volilá-repertoár: barackos, áfonyás, cseresznyésA nap még nem ért véget. Ugyanis máshova is bementünk vásárolni, ahol jól megszívattak - túlságosan kiemelt helyre rakták a festőfelszerelést... Egy kicsit elkapott minket a hév, ugyanis ha minden igaz, januárban festeni is megtanulok! Már alig várom! Úgyhogy beszereztük a hozzávalókat.
Akrilfesték, olajfesték, vászon, állvány, ecsetek, minden. Már csak festeni kéne megtanulnom. Majd nemsokára! :)

Ha karácsony, akkor folyamatos evés. Sütemények meg még inkább.


Most megyek vissza fonetikát tanulni (meg Bibliát, meg Arany János balladáit, meg irodalomtudományi proszem. és miegymást). Sziasztok!

Dana Hart

3 megjegyzés:

Judy írta...

Szia Dana!

Sok boldog névnapot kívánok Apukádnak! Látom, jól bevált a Voilá pezsgő... ;) Egy a mi hűtőnkben is figyel elrejtve, szóval ma este biztosan felavatjuk - szigorúan a gyermekpezsgő mellett!

Nem is mondtad, hogy festeni is fogsz! Kíváncsi leszek majd az eredményekre - de tudod, ezentúl nemcsak ceruzákat, hanem ecsetkészletet is hoznod kell majd órákra. ;)

A CD-k és sütemények csodaszépek, ráadásul biztosan mindkettő szép, finom, jól szól - melyikre mi vonatkozik... :D

Boldog új évet kívánok!

Dana Hart írta...

Köszönöm kedves Judden a magam és apukám nevében is!:)
A Voilá annyira bevált, hogy ezen túl a víz helyett is azt fogjuk inni, sőt, azt viszek a termoszomban minden reggel az egyetemre! Na jó, nem.
De igazából mi is csak Kölyök pezsgőt ittunk, a látszat néha csal :D

A festést nem mondtam, mert még nem tudtam, és igen, valószínűleg be kell szereznem egy másik táskát a nyelvtudományhoz hasonló óráinkra, hogy beleférjen az olajfesték. Te meg hozd a Coca-Colás üvegeid! :D

Igazad van, a CD-k nagyon finomak voltak, a rétes és a bejgli meg jól szólt. Bár biztosan sokkal jobb lett volna, ha a figyelmem legnagyobb részt nem a fonetikával lett volna elfoglalva.
Hanem mondjuk a lecsós csirkemájjal.
Vagy a pörkűűttel.

Én is nagyon boldog, sikeres, könyvekben, fotókban és beugrókban (na meg az én társaságomban) gazdag boldog új évet kívánok Nektek!

Judy írta...

A legszebb a válaszposztodban, hogy 15.15-kor írtad. WIN! :D