2011. november 27., vasárnap

A zene az kell...

Vasárnap van, tehát tegnap ismét egy tehetségkutatós este volt. Alig várom ezeket a szombatokat! Mintha valami koncertre mennék :)
Arra gondoltam, hogy most posztolok pár videót, amik a tehetségkutatókban voltak láthatók és (akár) jobbak, mint az eredeti. Vagy csak azért, mert nekem tetszenek.:)

1. Prince: Purple Rain - Stacy Francis feldolgozásában (2011)
    Egy 42 éves anyuka, mindenféle "hozzáértés" nélkül már a zsűri (Nicole Scherzinger) házában ilyet énekel. Megérdemli, hogy bent van a legjobbak között.

2. Egy örök tanulság mindenkinek Susan Boyle-lal (2009). Több, mint 80 milliós az "eredeti" videó nézettsége!

3. A 2008-as X-Factor győztese, Alexandra Burke a döntőben - Hallelujah


4. Janicsák Veca - minden előadott dala gyönyörű, de a Most múlik pontosan, a Kell ott fenn egy ország és a Ha volna két életem mellett kiemelendő ez is. I will always love you

5. Hogy ne csak egyéni és ne csak női produkciókat említsek: az ACM Gospel Choir, ha minden igaz, akkor a 2008-as Last Choir Standing nevű, kórusoknak szóló tehetségkutatón tűnt fel. Nem tudom, hogy azóta mi történt velük, de ott nagyot alkottak. "(Your Love Keeps Lifting Me) Higher And Higher" Jackie Wilsontól.

6. Ismét egy idei X-Factor videó az amerikai változatból. Egy 13 (!) éves lány, Rachel Crow jött, látott, győzött. Mármint sok rajongót vett le a lábáról - a versenynek még nincs vége, de még mindig nagyon jó!


Estére ennyi. Ha gondoljátok, máskor is jövök nagy tehetségekkel!
+1: azért a címadó zenét is mutatnám. Valahol Európában

Zenés jó éjszakát mindenkinek!
Dana Hart

Nincsenek megjegyzések: