2011. november 26., szombat

I ♥ Dunaújváros! (Köszönjük Boki!)

Ez a mai nap... hihhhhhetetlenül jó volt! Gondolom, már kitaláltátok, hogy hol voltam :)
Reggel apukámmal elmentünk Kulcsra, "rokonoztunk" egyet. Ez volt az egyik ok. A másik, hogy ma volt Radulovics Bojana búcsúmeccse.
De: mielőtt oda elértünk, bementünk Rácalmásra is, meglátogattuk Gabi néniéket, a legjobb kollégiumi nevelőt, akit kollégista kívánhat :). Hát meg kell mondjam, nagyon jó érzés volt újra ismerős/ jó ismerős arcokat látni, teljesen feltöltődtem! Ja, és alig várom, hogy végre elkezdődjön a szünetem és mehessek a koleszba és újra Dunaújvárosba!!
De a mai nap más számára még értékesebb volt: Radulovics Bojana, a Dunaújváros-Regale Klíma női kézilabda csapatának balkezes átlövője a mai napon öltött magára utoljára piros-fehér mezt. Ugyanis visszavonul.
Dunaújváros megadta a módját a kétszer a világ legjobb játékosának és a város díszpolgárának választott Boki búcsúztatásának: telt ház előtt csaphatott össze az 1999-es BL-győztes Dunaferr a mai játékosokkal. Simics, Oblisz, Farkas, Kocsis, Takács, 
Hát ezek az "öregek" csak tudnak valamit! Olyan megoldásokat villantottak meg, amiket nekünk sem ártana elsajátítanunk! Persze, tudom, majd 20 év múlva...
A meccs előtt nosztalgia-vetítés volt, a szünetben pedig a nemrég alakult kézilabda akadémia és a másik utánpótlás csapat játszott egymás ellen. Na, de mutatok pár képet:


Jó volt, hogy ilyen sok ember eljött és elbúcsúzott Boki játékától. Csak a játékától, mivel az akadémia vezetésében részt vesz, úgyhogy a kézilabdától nem távolodik el.
Köszönjük Boki!

Megint olyan sok ismerőssel találkoztam Újvárosban, hogy legszívesebben ott maradtam volna. De megint nagyon jól éreztem ott magam, majd máskor több időm lesz...
Délután még DAC-Tamási meccs is volt, ahol a lányok kikaptak, de ha egy kicsit jobban odafigyeltek volna, nem lett volna semmi baj. Azért annak is nagyon örültem, hogy találkozhattam velük!
Holnap mi leszünk a porondon, a siófoki gárdát fogadjuk. Ismerős csapat, remélem minden rendben lesz!
Dana Hart

3 megjegyzés:

Névtelen írta...

Gratulálok!:) Elsősorban természetesen Bokinak, de neked is, kedves szerkesztő!:)

Horváthné Szőnyi Etelka (Eta)
(kaloz174@gmail.com)

Dana Hart írta...

Nagyon szépen köszönöm!
Ha mást nem is, de ennyit tehetek Bokiért! :)

Névtelen írta...

Szia!
Érdeklődnék, hogy esetleg a Red Alertről vannak-e még képek?Ha igen, kérlek küld el nekem: kiss.viktorhun@freemail.hu
Előre is köszönöm!
Vitya R.A.