2011. november 4., péntek

Dunaújváros-Pécs meccs

Nemsokára vége a szünetnek, de még annyi tanulnivalóm van! Azt sem tudom, hogyan fejezzem be. Figyeljetek, mert most elmondom, hogy miket kell tanulnom/megcsinálnom szerdáig: Bevezetés az irodalomtudományba (alteritás, modernitás, strukturalizmus, formalizmus stb.), Petőfi: A hóhér kötele és ehhez kapcsolódóan a prózastílus fejlődése, majd logika zh, referátum az Iliász-pörből, Varró Dániel és Poe versének összehasonlítása, végül referátum a palóc nyelvből. Szerdáig azt hiszem, ennyi... 
Más: Szerdán játszottunk a Dunaújváros ellen! Jaj, nem volt semmi, sőt, olyan jó volt, hogy mindenkit ismertem! Ráadásul itt volt Dóri is, ami külön jó volt! Na meg nemcsak az újvárosiak voltak itt, hanem a cecei különítmény is képviseltette magát :)
Szerintem egy nagyon jó meccset játszottunk, a vége előtt 3 perccel csak 3 volt a különbség, amiből a végén 6 lett, de nem voltunk elkeseredve, mert jól helytálltunk. Az egyik játékvezető pedig nem más volt, mint az alsós osztályfőnököm, ami ezért is érdekes, meg azért is, mert még sosem játszottam meccsen, amit ők vezettek volna (pedig volt olyan DAC-Dunaferr meccs, csak azon nem voltam). Ráadásul jól vezették!
És mi sem voltunk rosszat, de jaj, volt egy nagyon durva eladott labdám! 0 térlátás :S
Egyből ez a videó jutott eszembe:Aztán este még volt egy kis csapatos összejövetel is, ahonnan éjfél után értem vissza :)
Jó meccs volt, na.

szerda esti outfit

Másnap edzés, tanulás, mosás, takarítás meg ilyesmi, ami ma is ismétlődött egy kis vásárlással kiegészítve. Bizony, reggel elmentem vásárolni vettem is pár dolgot: sálakat, felsőt, pulcsikat. De olyan sor volt, hogy több, mint egy órát (!) álltam sorba, ami nem volt valami kellemes...


Tegnap megtudtam, hogy hétvégén Kozármislenybe jön játszani a DAC, úgyhogy lehet, hogy meglepem őket (bár így, hogy leírtam, már nem biztos, hogy meglepetés marad :D).
De addig tanulok, holnap meg megyünk játszani Mohácsra. Hajrá! :)

Dana Hart

Nincsenek megjegyzések: