2011. október 20., csütörtök

Vasárnapi elmaradás

Sziasztok, eddig nem igazán volt időm, erőm stb. írni, de most beszámolok az elmúlt napok jó és kevésbé jó eseményeiről.
Szombaton  otthon voltam, ez még megvolt. Vasárnap reggel fél 6kor keltünk, mert a csapat Szentendrére utazott, engem meg Dunafölváron vettek fel. Összekötve a kellemest a hasznossal mi is korán indultunk, anyukámmal benéztünk a vásárba pár dologért, aztán irány Darány, pontosabban Szentendre. Ajjjj, olyan messze van minden Pécstől, annyira sokat kell utazni!
Meccs(ek). Huh, hát mit ne mondjak, mindenki másra számított. Nagyon rosszul, pontatlanul, dekoncentráltan játszottunk (engem beleértve), aminek az lett a következménye, hogy hattal kikaptunk. Nemcsak elkeseredve voltunk, hanem mérgesek is.
Aztán az ifin már jobban ment a játék, az első félidő végén vezettünk, de a másodikra ismét összeesett mind a védekezés, mind a támadás, úgyhogy itt sem tudtunk győzni... Nagyon idegesítő, mert nem voltak jobbak.
És mivel ezen a héten nincs meccsünk, jött a büntetés: hétfőn és kedden nem kellett labda (mondjuk én hétfőn nem tudok menni), tegnap már sokat lőttek, ma meg... majd meglátjuk. De tegnap volt kapusedzésünk, amiről nem is gondoltam volna, hogy ilyen hasznos!
Azt hiszem, a kéziről most ennyit.
Az egyetemen tanulok, olvasok, a mostani három napos hétvégém pedig a Tudásközpontban fogom tölteni, mert egy csomó referátumot ki kell dolgoznom (a siketek jelnyelve, Arany János: Híd-avatás, fonetikára talán a palóc nyelvjárás, VarróDániel-Poe összehasonlítás stb.). Mind nagyon érdekes, és jó, hogy nagyon el kell benne merülni, csak kár, hogy a nap nem 30 órából áll...

Dana Hart

Nincsenek megjegyzések: