2011. október 27., csütörtök

Sziasztok! Ezen a héten nem történt sok érdekesség (legalábbis nem emlékszem rá), csak a szokásos dolgok: egyetem, edzés, tanulás.
Viszont olyan hideg van!!! Nem bírom én ezt az időjárást, kiújult a hideg-allergiám, de úgy, hogy már nemcsak a tenyeremnél, hanem a csuklómnál is elpattognak az erek. Nagyon durva! (és ijesztő)
Jövő héten szünet lesz - gondolom minden iskolában -, viszont valószínűleg nem tudok hazamenni, mert nagyon sokat kell tanulnom, meg persze biztosan edzünk is.
Edzés után a lányokkal kimegyünk a Széchenyi térre, ellövök ott pár fotót, mert múltkor csak a telefonom volt nálam, pedig annyira jó képeket lehet ott csinálni! És persze a forró csoki is jól fog esni!

Egy csomó jó dolgot (meg)tanulok az egyetemen. Például referálni fogok a siketek jelnyelvéről. Én választottam ezt a témát és kiderült, hogy nagyon jól döntöttem. Annyira érdekes, hogy ha az ember kicsit utánanéz, kedve támad megtanulni pár dolgot. Én már elkezdtem! A hallatlan.hu oldalon nagyon jól bemutatják a jelnyelvet, ahol meg is tanulhatunk jó pár dolgot.

Most megyek, remélem holnap jövök friss képekkel!
Ui.: felkerült a Pretty Little Liars Halloweeni kiadása. Nagyon jó!!! :)
Dana Hart

Nincsenek megjegyzések: