2011. október 2., vasárnap

Surprise

A zsúfolt jelző elég megfelelő szó a hétvégém kifejezésére. Először... Szombaton itthoni meccsünk volt, Kispest ellen játszottunk. A felnőtt kezdett és az eleje a számításokhoz híven elég jól indult, a félidőben 6 volt ide. Viszont utána teljesen megváltozott a játék menete - nem mi irányítottunk. Ennek az eredménye az lett, hogy az utolsó 10 másodpercben kiegyenlítettek... Pedig már elhittük, hogy a kezünkben van a győzelem. a pozitívum (ha van ilyen a történetben), hogy a felnőttet végig védtem! Az ifiben pedig 20 percet kaptam - el kellett jönnöm a második félidőről, mert ment a vonatom, de a félidőben ott is hattal vezettünk, úgyhogy remélem, hogy sikerült begyűjtenünk a 2 pontot!
Szóval ment a vonatom. Hál' Istennek időben elindultunk, minden a legjobban ment - egészen Dombóvárig. Ugyanis ott megálltunk - jött a kalauz és közölte, hogy sajnálja, de bizonytalan ideig állni fogunk, mivel a sínek mellett kigyulladt az avar, ráadásul az egy órakor Pécsről indult vonat előttünk vesztegel (ez volt negyed 5kor!!!). Tehát ismét nem sikerült pozitívan csalódnom. Sőt! Egy órát késtünk, ami nem 4 és fél, de akkor is.
De végül sikerült hazaérnem. Aztán meglepetések jöttek, jöttek és jöttek :)
Hát nap napot követ, az órák jönnek, mennek és így tovább, én is öregszem. Nemsokára eljön a születésnapom!
Tegnap kaptam egy naaaagy és nagyon finom tortát! :) Nem is akármilyet! Kinder Bueno tortám van/volt :)

Olyan fincsi volt, hoztam is belőle Pécsre, megmutatom, hogy Cecén mi ilyen tortát eszünk! :)
Még meg sem ettük, jött keresztanya is látogatni - hát, már csak ilyen, ha valaki keveset van otthon! Ő egy csomó nagyon finom sütit hozott, meg... kaptam egy bödönt is - egy mázas kerámia edényt -, ami - mivel még mindig meg vagyok fázva - csordultig volt mézzel! Abból is hoztam magammal Pécsre :)Nem sokkal később pedig jött Gabi, Marika, Gáborka és Danika is, úgyhogy már jó sokan voltunk otthon: asztal kihúz, székek átcsoportosítása a szobákból a konyhába. Jöhetett a vacsora és ismét torta. :)
Megmutatom, hogy mit kaptam tőlük (amit szintén elhoztam magammal):

Olyan kis puha :)
Készültek képek is, de apukámnak nem igazán sikerült elkapnia a pillanatot. Viszont:

Nem mondom, hogy a mestere vagyok, de azért sikerült
megjegyzendő: a felsőm kövérít. nagyon.
Aztán eljött a vasárnap, ami kicsit más szempontból volt zsúfolt. Az "előszülinapos" varázs elmúlt: főztem, mostam, takarítottam.... Kinéztünk kicsit a focimeccsre, aztán már indultam is vissza Pécsre, ahol most csak 5 percet késtünk.

Folyt. köv.

Dana Hart

Nincsenek megjegyzések: