2011. október 9., vasárnap

konyhatündér csapó 1

Szombaton Vasas meccset játszottunk. Ajjj, olyan furcsa, én eddig azt sem tudtam, hogy milyen az, ha az ember izgul, de most! Egy új helyen mindig bizonyítani kell, tudom jól, de ez soha nem okozott problémát, itt meg minden meccs előtt olyan ideges vagyok, hogy még. De utána (a második félidőben) már nincs probléma, de addig nagyon. Eddig bejött! :)
Szóval Vasas. Az első félidőben nem találtam a labdát sem, hál' Istennek nagyon jó volt a védekezésünk, így "csak" 9 gólt kaptam, ennek köszönhetően +5-tel fordultunk. Aztán a második félidőben volt közte 11 is, de az utolsó 10 percünk megint gyengébb volt és így visszamentünk 5-re, ami a végeredményt is adta. Nem mondom, hogy nagyon jó játékkal, de örülhetünk a 2 pontnak!
Viszont egy rossz mozdulat után jól megfájdult a térdem, be is van dagadva, úgyhogy az ifiről el is engedtek. ÉÉS így haza tudtam menni (kabátért, mert nem volt nálam Pécsen...)!
Nem értem volna el a vonatom, de Mesi bevitt a koleszba, sőt még az állomásra is, így mission accomplished. ;)
A vonaton elkezdtem Paulo Coelho A Piedra folyó partján ültem és sírtamját, amit pár oldal híján be is fejeztem - hát letehetetlen! Annyira jó ez a Coelho!!!Ma pedig sütöttem-főztem. Rakott karfiolt (amit nem fogok megmutatni, mert nem lehet róla jó képet csinálni), krumplipürét és grillezett csirkemellet csináltam - még a végén profi leszek! :)
Vagy úgy fogok blogolni az ételekről, mint Julie a Julie&Julia c. filmben (aki nem látta, annak nagyon ajánlom, Meryl Streep itt is hatalmasat alakít)!

Az idő most sem jobb, mint tegnap volt... Abba is hagyom az írást, mert már lefagytak az ujjaim. Éppen kikeveredek a náthából, erre jön a hideg...
Öltözzetek fel jóó melegen!!!

Dana Hart

Nincsenek megjegyzések: