2011. október 9., vasárnap

Verseny a busszal

Jesszus. Ez az idő nagyon... irritáló. Csütörtökön edzésre menet konkrétan mindenem csupa víz lett, a nadrágom alig száradt meg, a táskámban átáztak az edzőscuccok... Köszi időjárás!
Minden tócsában láttam a rengeteg vízgyűrűt, amit máskor nagyon élveznék - mondjuk akkor, amikor az ablakból nézem őket, vagy mikor a hőmérséklet elviselhető és nem kell megfagynom kabát hiányában. Na mindegy.
Viszont annyira, de annyira furcsa volt, hogy a csarnok a szakadó eső ellenére sem ázott be - nem igazán ehhez szoktam Dunaújvárosban: ilyenkor tudtuk, hogy vagy ma, vagy másnap elmarad az edzés a pálya használhatatlansága miatt. Azért hangulatos volt kerülgetni az összefüggő rongy-terítőt.

Visszafelé szerencsére nem kellett gyalogolnom, mert kocsival mentünk Petrával, Rékával és Nikivel. Hát vicces volt, mi tagadás :D
Nikit el kellett vinni az autóbusz-állomásra, hogy elérje a buszát. Viszont a busz beelőzött minket, úgyhogy Niki mondta, hogy majd megáll a következőnél is. Pont utolértük, de nem volt felszálló. :D Szóval megint nem sikerült, nem baj, majd "megáll  a következőnél is"! Végig nagyjából a busz mögött haladtunk - rendőrlámpa, de a buszé volt a pole-pozíció... Erre Petra azt mondja Nikinek, hogy: hallod Niki, esküszöm, szállj ki és sprintelj! Komolyan! MOST! :DDD Úgyhogy Niki konkrétan lesprintelte a buszt. De sikerült elérnie! kemény volt :)

Miss Mindenkitlegyorsulokazöldlámpánál ;)
Aztán hál' Istennek nekem is sikerült beérnem a koleszba. Köszi lányok! :D

Dana Hart

Nincsenek megjegyzések: