2011. október 23., vasárnap

hétvégi mindenes

Újra vasárnap este van. Annyira repül az idő! Még csak most jöttem ide Pécsre és máris majdnem november van, ráadásul igazából annyi minden történt, de mégis - semmi sem történt. Nagyon durva, hogy mindjárt vizsgaidőszak...
Pénteken Orsolya névnap volt, a csapatban is van két Orsink, úgyhogy egy köszöntős-összejövős péntek estét tartottunk, ahol majdnem mindenki ott volt. A főszereplő egyértelműen Zsebi volt, meg is mutatom:

Egy pingpong labdával szerintem napokig eljátszana


Reménykedtem, hogy jobb lesz. Nem. :)
A péntek délelőttöm a Tudásközpontban töltöttem, és igazam volt, az embernek tényleg tanulhatnékja támad tőle! Háromnegyed 10-től 2-ig voltam ott és észre sem vettem, hogy elrepült az idő, viszont egy csomó mindent sikerült megcsinálnom! Ráadásul olyan segítőkész ott mindenki, hogy nagyon pozitív volt. Megyek a jövő hét végén is pár napra (sőt, be is költözöm hétvégére).


olyan kis szép

Szombaton meg meglepetésre sikerült hazamennem! Úgyhogy este otthon néztem az X-faktort. Hát nem volt olyan jó, mint amilyenre számítottam, de azért volt benne néhány felemelő pillanat. Viszont a vége nagyon drámai volt, ott sajnáltam is mindenkit, főleg Keresztes Ildikót, nagyon nehéz helyzetbe került, mivel hát csak hetekig foglalkozott mindkét énekessel.


Otthon is beköszöntött az ősz, minden szempontból, akár szimbolikusan is.


ezt még múlt héten csináltam, csak elfelejtettem megmutatni
Ma pedig valamivel előbb jöttem vissza, mégpedig azért, mert ma játszott a PMFC a Debrecen ellen! És mivel nekünk király a kilátás a koleszból, ezért beültem a VIP páholyba :) de jó előre kellett foglalni a helyet, mert nem jutott volna! ÉÉÉÉÉs bent voltunk a TV-ben is!
Amúgy a meccs nagyon gyenge volt, 0-0 lett a vége, minimális helyzetek, 0 helyzetkihasználás, a kapusoknak is csak egyet-egyet kellett védeniük, úgyhogy nem volt valami érdekes. Lehet, hogy az összefoglalóba minket fognak bevágni helyzetek híján! :)Na mit szóltok a kilátáshoz? ;)

Ui.: Petőfi Sándor: A hóhér kötele nagyszerű olvasmány! Ajánlom mindnekinek
Dana Hart

Nincsenek megjegyzések: