2011. október 13., csütörtök

Esti zagyvaság

Jó estét, jó szurkolást!
Ez azért volt, hogy ráhangolódjunk a tegnap estére, ugyanis az ablakból néztem a PMFC-Siófok ligakupa meccs második félidejét és ha minden igaz, megint 1-1 lett.
 Eléggé elfáradtam a héten is, de már közel sem annyira, mint év elején. Viszont arra is rá kell jöjjek, hogy már a félév felénél járunk (!!!) és még nem nagyon volt időm tanulni, ráadásul ilyen feszített tempó mellett nem is tudom, hogy ez mikor fog megvalósulni. Pedig muszáj... nagyon muszáj, mert le leszek maradva, mint a borravaló.
Ma délre mentem, de utána 0 perc szünetem volt, minden órámról el kell jönnöm 10 perccel előbb, hogy odaérjek a következőre, vagy edzésre. Edzésről meg videózni mentünk, ami jó sokáig tartott, úgyhogy már viszonylag késő van, tehát ma sem tudom hosszúra nyújtani a bejegyzést, azt viszont elmondom, hogy Adri tök jó palacsintát sütött, úgyhogy jókor mentem fel, mert még nem volt időm vacsizni, nála ettem kettőt. Köszi :) Szerintem holnap én is nekiállok sütni (csak bírja a tűzjelző :S)
A jó viszont az, hogy holnap megyek haza! Azt hiszem, még nem volt ilyen, hogy péntek este hazakeveredek, de most vasárnap játszunk, úgyhogy a szombat szabad.
Lépek is ebből a bejegyzésből azonnal Gilgames eposzt olvasni, mert Biblia és ókori Kelet órára kell (sok mással együtt)!

Adalékként még elmondom, hogy ma ünnepelné/ünnepli születésnapját többek között Dayka Margit színésznő és Mary Zsuzsi előadóművész is.
Szép a pécsi este.

Dana Hart

Nincsenek megjegyzések: