2011. október 15., szombat

Egy itthon töltött nap

Tegnap volt az első olyan pénteki nap szeptember óta, hogy haza tudtam jönni. Igaz edzés után és igaz, csak negyed 10re értem haza, de itthon aludtam.
Úgy döntöttem, hogy egy kis betekintést engedek a szobámba, igaz, nem teljesen, viszont megmutatom a fala(i)m, mivel én díszítettem őket idézetekkel - még a festés után.

Ma megint főztem, takarítottam - csak, hogy ne unatkozzak... De azt mondják, a spagetti jó lett :)

Ma délelőtt átjött hozzánk Rita - végre, mivel szeptember óta nem is találkoztunk, ami azért furcsa, mert óvodában egy csoportba jártunk, általánosban egy osztályba, középiskola alatt pedig egy szobában laktunk a koleszban. Úgyhogy konkrétan 15-16 éve össze voltunk kötve akarva-akaratlan :D Most meg Székesfehérvár-Pécs elég messze van egymástól, de még jó, hogy csak 2 utca választ el minket. Bár amennyit itthon vagyunk .D
És Rita ma megcsinálta a hajam is, vágott, festett meg miegymás, és tök jó lett, mert végre nem lett fekete a festés után, hanem olyan barna lett, amilyennek kell lennie. Köszike!:)
És mivel Rita fodrásznak tanul, már van egy csomó király kelléke, mint a nagyoknak


 Ennek a Palette 341-nek olyan jó színe van, "fekete csokoládé". Igaz így a göndör hajnál a kép nem annyira jó most, majd a következő hajmosás után ;)

Megyek, csinálok egy adag pudingot a X-faktorra! Az M1-en 20.15-től kezdődik az Agora c. film, a 2009-es történelmi dráma Rachel Weisz főszereplésével. Nagyon jó film, érdemes megnézni! Majd egyszer blogolok róla ;)

Dana Hart

Nincsenek megjegyzések: