2011. szeptember 9., péntek

R.I.P. from Hungary

Hihetetlen.
Nem nézek tévét, de biztosan az egész világot körbejárta a Lokomotiv Jaroszlavl jégkorongcsapat katasztrófája. Elképesztő. Azok az EMBEREK mind az élvonal magját képezték, csaknem mindenki válogatott volt a saját nemzetében. Az életben nem gondoltam volna, hogy ilyen létezhet, az egész sportéletet sokkolta. Utánaolvastam néhány dolognak és rábukkantam erre az oldalra. Ha frissen nézitek, akkor elég durva hírek jönnek ki egymás után. Csak május 15-ig olvastam vissza, nem semmi...

Samsungsport - jégkorong


Ráadásul tegnap lett volna 29 éves Marian Cozma.
"Ma lenne 29 éves Marian Cozma, ha 2009. február 8-án a szívét nem hasította volna át az a penge... Veszprémben ugyanakkor nem felejtették el a korábbi kiváló beállót, születésének évfordulóján Porga Gyula polgármester, Hunyadfalvy Ákos és Remport Csaba, a helyi kézilabdacsapat társadalmi elnöke, illetve szurkolói klubjának vezetője koszorút helyezett el Cozma Aréna előtt álló szobránál. " (forrás: sporthirado.hu)

Ha jól tudom, készül a Szíven szúrt ország  c. film folytatása, ha valaki esetleg nem látta az első részt, KÉREM, nézze meg.R.I.P.

Nincsenek megjegyzések: