2011. szeptember 3., szombat

Duplán új kolesz :)


Halihó! Hát megérkeztünk a nagy Pécsre, beköltöztem a koleszba. 10-től lehetett bemenni, de már 9kor olyan sor állt, hogy ha a végére állok, másnap estig várhatok. Ebből következik, hogy nem tettem. Szerencsére volt egy ismerős lány, aki a legelső volt, úgyhogy társultam hozzá, így tök gyorsan elintéztem mindent. Ráadásul Dórival, egy „magyaros társammal” vagyunk egy szobában, hál' Istennek vele is találkoztunk előtte már, úgyhogy minden tök jól sikerült. Ráadásul ez a kolesz... issssszonyat jó!!! Minden full új, hát én szedtem le a csomagolást a matracról, az ágyneműről, meg mindenről! Nagyon jó! 100%-ig felújított, semmit nem használtak még előttünk. Csudajó! :)

Sokkal több hely van, mint a Boszorkányban, ahol a múltkor voltunk, viszont a szekrények ugyanolyan kicsik, de megoldottam, nagyjából mindennek van már helye – még a bőröndömnek is! :)

A kilátás meg... hát egyszerűen király! Jobb oldalon teke-, szemben teniszpálya, balra meg a PMFC NBI-es pályája. Úgyhogy azt hiszem, a kézin kívül is fogok még mozogni. Ráadásul lesz konditerem, meg mosókonyha is, meg minden. Nagyon be vagyunk zsongva!

Mivel van főzőlap is, vettem serpenyőt meg mindenféle hozzávalókat, úgyhogy már be is fogtuk, megvolt az első rántotta-készítős történet is :)
Este Dórival kimentünk boltba... Vagyis megpróbáltuk, de a környéken minden zárva volt, úgyhogy tettünk egy kört, aminek a végén találtunk egy „családcentrikus” (sokáig nyitva tartó és minden van) boltot. Meg láttunk valami üvegkockát, ami több színes üvegből állt össze, úgyhogy odamentünk fotózkodni.

Azt mondták, hogy nem lesz internet 12-ig, ezért próbáltunk wifit keresni, de nem jött be. Aztán bekopogtam az egyik szobába megkérdezni, hogy esetleg nincs-e náluk, és kiderült, hogy van! Úgyhogy már csak rá kellett csatlakoznunk és minden király volt! Ezért este X-Faktort nézünk! :))Úgy érzem, élményteli idők elé nézünk! Ráadásul hoztam magammal egy csomó portréfotót, úgyhogy holnap rajzolok kicsit. Persze miután elmentünk a Tescoba felmosóért! :D

Már elpakoltam! :DDana Hart

Nincsenek megjegyzések: