2011. szeptember 26., hétfő

diagnózis: időhiány

Nos, ez tényleg nagyon -nagyon így van. A hétvégén semmi időm sem volt beszámolni, a mostani lyukasórám alatt elmesélem, hogy miért nem.
Először is vázolom a hétvégi utazásaim útvonalát: Pécs- Sárbogárd-Cece-Sárbogárd-Cece-Cece-Cece-Pécs-Budapest-Pécs. Hát nagyjából ez a szituáció. Pénteken este úgy gondoltam, okozom egy kis meglepetést a sárbogárdi csapatomnak, meglátogatom őket edzésen. Mit ne mondjak, én lepődtem meg, ugyanis csak hárman voltak, úgyhogy nem igazán néztem edzést... :)
Másnap meg rávitt a kényszer és én főztem!!! És azt mondják, hogy jó lett, bár én ugye nem igazán éreztem semmit a megfázás miatt. De lecsót csináltam, meg tejfölös-mustáros szeletet, de mikor végeztem, felhívott a keresztanyukám, hogy nincs-e kedvem lemenni ebédelni, úgyhogy ott ettem karfiollevest és töltött paprikát! Végre hazai ízek!:)
Ezután pedig indultam vissza Pécsre. Röviden vázolom a helyzetet. Nagyon lelkes voltam, hogy kimegyek Caramel koncertre, de mivel nem értem be időre, így a csodás új mosógéppel mostam egy adagot.
Másnap meg indultunk a Fradihoz. Jaj, ez az "egyentáska" olyan kicsi, hogy alig fértem el benne! Vittem 3 hosszú ujjú mezt, bemelegítő pulcsit, hosszúnadrágot, cipőt, fürdős cuccot és nagyjából megtelt. Na jó, ez nem kevés, de akkor is. Indulás előtt jól bevásároltam az egész napi elemózsiát - mint kiderült, rosszul tettem, mert itt az a módi, hogy mindenki kap egy kis batyut az útra. Én naivan megkérdeztem, hogy esetleg ezt 4-5 embernek szánják-e, de mondták, hogy nem igazán. A csomag tartalma: 4 zsemle, egy csomag szeletelt szalámi, 3 alma, 2 Balaton szelet, 2 Sport szelet, egy Győri Édes Jóreggelt!, meg egy másfél literes ásványvíz. Teljesen kétségbe estem, hogy ők már tudják, hogy két napig haza sem érünk, ezzel ki kell húznunk egy ideig.
A meccsről nem szívesen beszélnék. Egyikről sem... A felnőttel nem zakót, hanem télikabátot kaptunk, durva volt. De remélem ez motivál majd mindenkit a következőkben.
Éjfélre értünk vissza, én reggel 8kor Arany balladáiból írtam dolgozatot, ami elég borzasztóan sikerült, mert olyan fáradt voltam, hogy azt sem tudtam, mi a feladat, úgyhogy Szilágyi Istvánt kevertem Gyulai Pállal, az Őszikék verseket a nagykőrösi balladákkal... Hát nem igazán így gondoltam.
Most meg begépelek egy előadást, úgyhogy megyek is.
Bocs, ha zavarosra és összedobottra sikerült a történet, minél előbb próbálom feltölteni a blogot, így ez eltűnik :)
A mai ebédünk:


Dana Hart

Nincsenek megjegyzések: