2011. szeptember 22., csütörtök

Betegség miatt zárva...

Mint láttátok, a héten nem igazán jelentkeztem, de ez nem lustaság, hanem az időhiány, valamint a hülye megfázás miatt.
Hétfőn délelőtt olyan jó idő volt, hogy mikor visszajöttem a koleszba, leraktam a pulcsim, hogy úgysem kell. Aha, konkrétan trikóban úgy megáztam délután, hogy azóta nem alszom, nem tudok rendesen nyelni, beszélni, össze-vissza köhögök, ráadásul naponta vagy egy százas csomag zsebkendőt használok el. Király... Úgyhogy a holnapi edzést ki is hagyom, délelőtt hazamegyek - remélem sikerül összeszednem magam a vasárnapi meccsig. Durva ez a betegség. Én évek óta nem voltam komolyabban beteg, nagyon erős immunrendszerem van, nem is gondoltam arra, hogy ez ennyire kimerítő!

Igazából nem is tudom, mit kell ilyenkor csinálni, mert - mint mondtam - nem szoktam beteg lenni. Mindenki mondja, hogy ezt meg azt szedd, az biztos jó lesz rá. De ha mindenkire hallgatok, akkor túladagolom magam :S
Na, ennyit a nátháról. Most jön az érdekesebb rész. Az egyetem még mindig nagyon-nagyon jó, sőt egyre jobb, mikor látom, hogy nem vagyok lemaradva másokhoz képest SEMMIVEL, sőt! Nagyon élvezem a helyzetet :) (lehet, hogy csak az első vizsgáig)

Kedden Judyval kipróbáltuk az egyetem éttermét, és meg kell, hogy mondjam: nagyszerű! Zellerlevest ettünk édes-savanyú pulykaraguval - mindent eltaláltak: az ízeket (már amennyit éreztem belőle) és az adagokat is, úgyhogy már tudom, hogy hova megyek ebédelni, ha éhes vagyok! Ráadásul nagyon nagy a választék, jók az árak... Pozitív!
Szerdán este pedig kipróbáltam a koleszos mosógépeket! Az elsők között voltam, úgyhogy kíváncsi voltam, hogy milyenek. Hát az elején nem volt semmi különös, csak nekem el kellett mennem, vagyis nem én pakoltam ki belőlük (utoljára), és kiderült, hogy nem centrizett ki... De mivel később jöttem be, már nem tudtam mit tenni ellene. Próbáltam kicsavarni kézzel, de nem nagyon használt, vagyis kb. 3 napig vizesek lesznek a ruháim...
De este Ágnessel és Judyval elmentem PASO (Pannonia Allstars Ska Orchestra) koncertre. Igazából nem ismertem őket, de nagyon jóóó volt! Nagyon emberbarát koncertet adtak, ráadásul ugye nem az a hülye gépi zene ment alatta, hanem tényleg minden, ami kell.


Ezek a képek általánosan így sikerülnek: 65%-ban a középső embert tartalmazza :DNa, most megyek, mert ki kell pihennem magam, hogy holnap haza tudjak menni, de amint lehet, jövök!
Azért hallgassatok bele egy számba a PASO-tól:
(figyeljétek a hangszereket)

Egyetek sok vitamint, mert közeledik az ősz!
Dana Hart

2 megjegyzés:

Judy írta...

Dana!

Köszi, hogy átélhettem ezeket az eseményeket (menzapróba, PASO koncert) veled, veletek, szuper volt! Csakúgy, mint a blogposzt! Neked pedig jobbulást, a méz a legjobb módszer! ;)

Dana Hart írta...

Szintén öröm :)
próbálkozom a mézzel, a nátha most emberére akadt! :)