2011. szeptember 6., kedd

Agyhalál-elso bejegyzes mobilrol

Sziasztok, nem eresztem ma bo lere a dolgokat, sot, ekezeteket sem nagyon fogok irni, mert telefonrol blogolok. Kiprobalom, hogy milyen - ti pedig probaljatok ki, hogy milyen ekezetek nelkul olvasni.
Szoval. Ugy hozta a szukseg, hogy mostantol rovidebb monologokat fogok irni, mert semmi idom nem lesz, ugyhogy a szabadidomben probalok majd posztolni.
Reggel 8tol bent voltam az egyetemen, es fel 8kor ertem vissza, kozben nem tudok ebedelni, alig van idom enni. Ma, amikor beertem' olyan ehes voltam, hogy muszaj volt rendelnem valami kajat, mert ehen haltam volna, de hat ez meg hihhhhetetlenul egeszseges. Mindegy, majd lesz valahogy, de nehez lesz.
Ez az egyetem annyira csodalatos! Annyira jo oraim vannak, hogy csak tatom a szamat, de annyira sok, pedig meg kell felvennem egyet, hogy meglegyen a 30 kreditem, hogy kaphassak osztondijat...
Viszont kepzeljetek, hogy voltam az elso igazi pecsi edzesemen! Ket ora 10 percet edzettunk, kb a vegen mar meghaltam. A kondiban le vagyok maradva, a tobbi meg majd kialakul, de szerintem egeszen jo lesz, raadasul a csapat is nagyon aranyos es kozvetlen, ugyhogy minden ok.
Bocsi, de nem birok tobbet irni, mert mar mennem kell olvasni, mert csak az ejszakaim szabadok, hogy tanuljak, szoval lehet, hogy a rendszer egy ido utan osszeomlik, de tul kell elnem, mert tudjatok: "Ember kuzdj, es bizva bizzal!"

Dana Hart

Nincsenek megjegyzések: