2011. augusztus 8., hétfő

Rajzolgatok, edzegetek, pakolgatok...

Az előző napokban nem tudtam belépni, úgyhogy pótolom a hiányosságokat.
Szóval, ott tartottam, hogy a rajztanfolyam negyedik napja, majd befejeztem Brad Pittet. Azóta nagy volt a lelkesedésem, úgyhogy rajzolgattam tegnap is és tegnapelőtt is. Azt hiszem, hogy minél többet gyakorlom, annál jobb lesz, úgyhogy tegnap (is) már nagyon büszke voltam magamra, mikor lerajzoltam Woody Allent:

Még mindig alig hiszem el, hogy négy nap alatt lehet ennyit fejlődni :)
A képet felraktam facebookra (igen, én is élek a közösségi oldalak adta lehetőséggel), aztán Kata írt, hogy le tudnám-e rajzolni őt is.. Mondtam, hogy megpróbálhatom, de még nagyon kezdő vagyok. Küldött egy képet és hát ezt hoztam ki belőle:

Ezek után még nagyobb kedvem támadt a rajzoláshoz és úgy gondoltam, hogy amíg ráérek, addig még csinálok pár rajzot, később úgy sem lesz rá időm.
Úgyhogy a tegnapi alkotás:

Ezt a rajzot félig szénnel rajzoltam, ami élvezhetőbbé teszi a képet, mivel nem fénylik annyira, mint a grafittal készültek. A hátránya viszont, hogy mire végeztem vele, nemhogy könyékig, de a hajamig szenes lettem. De jó móka :))

A rajzolásról ennyit.A helyzet pedig az, hogy még ITTHON vagyok! Mégpedig azért, mert az albérletből, ahová mennem kéne még nem költöztek ki a kézis fiúk, úgyhogy még azt is, és a festést is meg kell várnunk, tehát kaptam még pár nap haladékot! :))
Addig pedig edzhetem Simontornyán a siófokiakkal. Minden nap ott edzünk és hát mit is mondjak, hihetetlenül jók az edzések, végig labdás, lövős, indulós és figurázós gyakorlatok vannak, úgyhogy nagyon élvezem és ennek köszönhetően el sem fáradok :)

Tegnap kimentem focimeccsre, Magyar Kupa volt, Mezőszilassal játszottunk. Egy kicsit mindig megbánom, mert idegesítő, hogy elég színvonaltalanul játszanak, de aztán mégsem bánom, mert legalább kimozdultam, na meg a szurkolókat hallgatni sem az utolsó. Végül eljöttem úgy a 78. percben. Este apukám mondta, hogy a 80. percben kaptunk egy gólt, így 1-0-ra kikaptunk...
Este pedig elkezdtem nézni a Gyűrűk urát, de (kövezzetek meg érte) még mindig nem tetszik. Már sokszor nekiálltam, de egyszer sem sikerült befejeznem, nem tetszik. Olyan ez, mint az Avatar: ha majd muszáj lesz, végigrágom magam rajta.
Most viszont felkerült a Csinos kis hazugságok feliratozott része, úgyhogy inkább megnézem!
Dana Hart

Nincsenek megjegyzések: