2011. augusztus 28., vasárnap

Nesze neked okostelefon

Hát van baj :D
Kellett ide androidos telefon! Konkrétan mindent tud, tényleg mindent, van rajta vagy 250 ezer letölthető alkalmazás (leszedtem például azt a dinnyéset is, amit mondtam, meg zseblámpát, de van olyan, ami parkolóhelyet keres az autónak (???) meg hasonló őrültségek), de azt hiszi, hogy ezzel minden el van intézve. Arra nem gondol, hogy mindehhez vagy 5000 dolgot kell ismerni a telefonon, amit a szegény átlagember nem talál ki magától, a használati utasítás pedig, háááát... hagy kívánnivalót maga után. De hát majd megtanuljuk. Egyszer.
Tegnap elég vicces kísérletezős nap volt, tanulgattuk a telefon működését, nem minden úgy sikerült, ahogy szerettük volna. Rájöttünk, hogy a GPS mellett beépített műhold is van benne, meg minden egyéb. Viszont anyának sikerült átállítani a nyelvet spanyolra, amit egy hosszú tortúrát követően tudtunk csak egyenesbe állítani :D
Aztán én jöttem. Mivel szükséges volt egy Gmail-fiókkal belépni, ezért én megtettem... :S De nem tudtam kilépni. Hiába állítottam én mindent, nem lépett ki. Úgyhogy valamit megnyomtam, és valószínűleg visszaállítottam a gyári beállításokat, úgyhogy konkrétan minden eddig beállított dolog eltűnt róla: a letöltött alkalmazások, sms-ek, az időjárás és anya nagy nehezen beállított 4 darab telefonszáma is... Nesze neked okostelefon. :)
Mindegy, majdcsak belejövünk. Egyszer :D
Igazából nekem annyira nem lényeg, mert az enyém nem "androidos okostelefon", de nem akarok lemaradni.

Ezután leírom a mai programot: Dunaújvárosba megyünk a Credithill-kupára, ahol tavaly én lettem a legjobb kapus, de idén valószínűleg néző lettem, mert hát ugye csapatot váltottam. De azért viszek cipőt! :D Na jó, nem.
A tavalyi egy jó torna volt. Úgy lettem a legjobb kapus, hogy a nagy részén ott sem voltam, mert haza kellett jönnünk, úgyhogy csak később kaptam meg az oklevelet és a kupát. Így kell ezt csinálni!
Már alig várom! :)

Dana Hart

Nincsenek megjegyzések: