2011. augusztus 5., péntek

Jobb agyféltekés rajztanfolyam - utolsó nap

Hát hihetetlen! Úgy eltelt ez a négy nap, hogy őszintén szólva még tarthatna egy kicsit, mert hihetetlenül jó volt! És mit is mondjak, totálisan elégedett vagyok. Mit elégedett? El vagyok ájulva magamtól! :D
Ma először egy hajót hajtogattunk, amit le kellett rajzolni, majd árnyékolni kellett. Mindenkinek tök jól sikerült, de szerintem már mindannyian a következő feladatot vártuk. Vagyis ki várta, ki félt tőle, ugyanis portrét rajzoltunk! A saját portrénkat! Hát, nézzük mi sült ki belőle:

Az első és utolsó nap. Mármint utolsó és első :)

Erről a képről

Tovább is van, mondjam még? Szóval, befejeztem Julia Roberts képét és teljesen elégedett vagyok vele. Tegnap apukám azt mondta, hogy szép, szép, de nem hasonlít, ezért ma még dolgoztam rajta. Nézzük:


Valamivel előbb végeztem a saját portrémmal, mint a többiek, ezért még nekiálltam egy újabb sztárporténak, kíváncsi vagyok, felismeritek-e:

Azt hiszem, szemmel látható a változás a héten. Hihhhetetlen, senki nem gondolta volna közülünk, hogy a negyedik napon ilyen rajzokat adunk ki a kezünk közül és a lényeg, hogy igazán megszerettem rajzolni! Úgyhogy már ki is néztem a következő portrém :)

Viszont vége a szép időknek, holnap vagy holnapután költözöm Pécsre, heti 13 edzés... :S
Ha nem jelentkezem, akkor nem éltem túl :) De addig is minden jót!
Dana Hart

Nincsenek megjegyzések: