2011. augusztus 22., hétfő

Erdő, erdő, erdő...

A vasárnapi nap elég nyugodt volt: jó volt az idő, ezért úgy döntöttünk, hogy kimegyünk kicsit az erdőbe egy kis friss levegőt szívni. Délután neki is feküdtünk a küldetésnek :). Leraktuk az autót és vagy két órán keresztül csak jártuk a természetet. Az ilyen dolgok mindig jók, furcsa észrevenni, hogy ott minden él, akárhova nézel, egy "élő lénybe" futsz bele. Akár szó szerint is, ha beleszaladsz a pókhálóba. brrrrrr. Mi ezt párszor megtettük. Annyira félek (sőt, rettegek) a pókoktól, hogy próbáltam elkerülni, amit csak lehetett, valószínűleg éppen ezért az összes pókhálót megtaláltam, ami létezett. Sajnos igazi vadakat most nem láttunk (lehet, hogy elijesztettem őket, mikor épp belekeveredtem egy pókhálóba), de volt egy csomó más érdekesség.

Volt egy csomó szitakötő is, akiket/amiket le akartam fotózni, de hát megszívattak, mert hiába voltak körülöttünk, olyan gyorsan változtattak irányt, hogy feladtam...
De azért jó volt :)
Este pedig befejeztem egy rajzot, remélem felismerhető. Már egyre kevesebbet kell a végén javítani, és egyre több részletet észreveszek a képeken. Nem tudom, hogy fejlődöm-e, de remélem igen. :)
Dr. House szolgálatra jelentkezik!

Más: próbálom összeállítani az órarendem, hogy a kurzusfelvételi időszakban rá tudjak startolni bizonyos tantárgyakra. Hihhhhetetlenül jó tárgyaink vannak, például Régi Magyarországi Irodalom, Bevezetés a verselemzésbe, Irodalmi viták, Arany János balladái, Vörösmarty epikus művei, Az antik görög dráma hősnőinek továbbélése a római korban, Humoralakzatok Nagy Lajos és Karinthy Frigyes prózájában, A Karinthy-jelenség és a többi. A probléma az, hogy van, amit csak egy időpontban tartanak, ezért több helyen ütközés van. Például nehéz lesz berakni Vörösmartyt és Karinthyt is a sorba... De meg kell oldanom, kellenek nekem ezek az órák! :)
Úgyhogy még próbálkozom.
Dana Hart

Nincsenek megjegyzések: