2011. július 1., péntek

True Blood - day 03

Az átlagember azt mondja, az idő pénz. Az orvos pedig azt, hogy az idő élet. Akkor ezért van ingyen a mentőhívás vagy a beteg elszállítása, mert az egészségügynek az élet a fontosabb, nem a pénz, nicht war? Kár, hogy ez kevesen gondolják így. De hát ilyen az élet.
Amire ki akartam lyukadni, az az, hogy bármelyikről is beszélünk, ma sokat vesztettünk volna. Elméletileg ma délben indultunk volna Paksra (nem tudom, hogy ezt ki mondta, mert szerintem negyed 1-ről volt szó, de mindegy). Négyen megyünk, négy alkalom van, ezért mindenki egy utat vállalt autóval. Ma egy sáregresi fiúnak és az anyukájának kellet volna ideérnie időben - vagy délre, vagy negyedre, ki tudja. A lényeg az, hogy én 13-ra értem a gyülekezőhelyre, így már mindhárman ott voltunk és vártunk. Az egyik fiú már 55 óta álldogált a hidegben, úgyhogy ő 20-kor már elég mérges volt, 23-kor pedig a 2 fiú indult elindult haza, hogy keressenek egy sofőrt, aki elvisz hármunkat, mert váltig állították, hogy értünk már nem jönnek. Én, mint okos, frissen érettségizett egyén mondtam nekik, hogy én azért még várok és telefonálok, ha mégis jönnének. Hát nekem volt igazam, 32-kor megérkeztek és végül 57-re odaértünk Paksra. Nem újdonság, az oktató késett. De utána minden simán ment.
Ma volt az utolsó elsősegély óra, hétvégén tanulás, kedden vizsga, úgyhogy szorítsatok!
A mai témák a vérzések, égési sérülések, mérgezések és a kötözések voltak, a végére meg tudtam csinálni a nyomókötést, a sapkakötést és a parittya kötést is, úgyhogy büszke vagyok magamra (ha valaki elég vizuális, akkor most megveregetem a vállam :D). Egy csomó hasznos(ítható) dolgot tanul(t)unk, amibe a végén belejöttem  és még tetszett is! Remélem kedden sikerrel veszem az akadályt!
Délután hazaértem, természetesen néztem egy kis Wimbledont, konstatálom, hogy Nadal jól szerepelt. Aztán meg leugrottunk egy percre keresztanyukámhoz és a helyi fazekasokhoz, megskubiztuk, hogy mi az újdonság, hogy állnak a készülő szoborparkkal meg ilyesmi, de aztán siettünk is haza, mert anyukám még nem látta a lapszemlét, ami ma is 6-kor kezdődött. 5.58kor odaértünk a templom elé, én meg rájöttem, hogy ma mise van, úgyhogy anyát megállítottam a főút kellős közepén :S. De harangszóra odaértem :)
Este pedig megnéztem a True Blood 4. évadjának 1. részét! Már alig vártam, pár napja mutatták be Amerikában! Meglepődöm magamon, hogy tetszik ez a sorozat, nem is tudom megindokolni, hogy miért - talán azért, mert az első évadot a koleszban néztük minden nap olyan lelkesedéssel, hogy bennem maradt, hogy meg kell néznem. Húúúú, borzasztóan izgalmas volt! A 3. évad végén komoly katarzisa van az embernek, de a rendezőknek sikerült rátenni a nyomást a nézőkre a negyedik évadban is. Jó lesz :)
nem egy szokásos kép, rá sem jönnénk, hogy ők vámpírok, tündérek, alakváltók meg boszorkányok és a többi...
és jöjjön a challenge:

day 03 - a song that makes you happy / ami boldoggá tesz
néééévsorolvasás!
vagy ez. az eredeti jobb, de ha ez makes me happy :))

Day 03 – A movie that makes you really happy - furcsa, dettó
hát mi más? A legjobb :D Mindkét rész!  a film címkéi nálam (7x néztem, úgyhogy megy fejből:) 
-homártasi (tudom, nem homártasi, hanem válltáska - és Indiana Jonesnak is ilyen volt), 
-loisz vottyon,
-gyöpös,
 -farkasfalka,
 -nem tört el a napszemüvegem????, 
-ez frankón Cézár palotája volt?,
-éljen a sushi! Bangkok gyönyörű, kegyelmezz! Én is zöld teát iszom, veszek neked új nacit!
na meg a második rész: Roger nagybátyám látott már albínó jegesmedvét! - Tényleg? A jegesmedvék fehérek, honnan tudta, hogy albínó volt? ................................ - Ez fekete volt :D:D

Hát, máris felvidultam :D megint meg kell néznem. Ja, és mindenkinek meg kell nézni - aki nem látta, annak meg főleg! Ez egy kihagyhatatlan kategória!
Dana Hart 

Nincsenek megjegyzések: