2011. július 28., csütörtök

Sziasztok! Össze kell szednem a gondolataim, mert annyi minden történt, hogy nem volt időm blogolni.
Kedd délután elmentem KRESZre, de egy idő után meguntam, úgyhogy hazajöttem. Tegnap volt a vizsga előtti utolsó alkalom, úgyhogy mondtam, hogy maradok, ameddig csak lehet, de nem bírtam 1,5 óránál tovább :D De a lényeg, hogy minden sikerülni fog holnap :)
A keddi kresz után elmentünk Klárival sétálni egyet. Végre össze tudtuk hozni, hogy mindkettőnknek jó legyen - már vagy egy éve ezt terveztük. Nagy fába vágta a fejszéjét a továbbtanulással kapcsolatban, mert az ELTE matek szakosainak körét fogja gyarapítani! :)
Ráadásul ma van a szülinapja, úgyhogy happy birthday!! :)
Este pedig elmentünk Ritával futni. Ez volt az első hosszabb futásom a nyáron, úgyhogy konkrétan meghaltam... De akármennyire is utálok futni, muszáj :(
Szerdán nagy nap volt, ugyanis ekkor jöttek Pécsről, hogy megbeszéljük a kézilabdás dolgokat, feltételeket, ajánlatokat stb. Mikor megkérdezték, hogy kollégium vagy albérlet, akkor én azt mondtam, hogy albérlet, mert nem szeretném lerombolni a koleszról felállított pozitív képet. (Kiderült, hogy az albérlet 5 kilométerre van az egyetemtől, a kolesz - mint megnéztem - pedig 500 méterre, ráadásul hipeszuperül felújították "idénre", úgyhogy megváltozott a véleményem. De még mindig aggódom - nagyrészt amiatt, hogy a "nem sportolók" nem hagynának pihenni a napi edzések után :S. Majd kiderül)
Heti 13 edzés... már előre félek, augusztus végéig ohne labda... Remek lesz...
Este pedig Ritával teniszeztünk, utána pedig elmentem futni. Nagyjából ennyi, a képekkel majd később jövök :)
Dana Hart

Nincsenek megjegyzések: