2011. július 12., kedd

Memories

Állapot. mérges
Ok: Nem tudom feltelepíteni a KRESZ cd-t...
Ok: A cd-t másolva kaptam -.-
Tovább: Ettől függetlenül írásvédett...
Tovább:Nem lehet (nem tudom) crackelni...
Konklúzió: Nem tudom használni...
Konklúzió: első sor...

Azt a spórolós magyar mentalitást!!! Épp ilyenekért büntetik meg az országot, mivel Európában mi készítjük a legtöbb kalózvideót, másolatot és hasonló dolgokat. Ezért csúszott a Harry Potter premiere is.Köszönjük...
 Más:

A napokban pénztárcát cseréltem és válogattam a régiben lévő dolgokat. Konkrétan az előző két dunaújvárosi évem volt benne (azért nem írtam, hogy az utolsó kettő, mert olvastam Paulo Coelho Bridáját - az utolsó szóval felhasználnám az univerzum teremtő erejét). Blokkok, számlák, jegyek, minden egyéb. Ebben a pénztárcámban voltak a barátoktól kapott tablóképeim, a sok rossmannos blokk, a jótállási jegyek, téli subway-es pulykás szendvics blokk, igazi New York hangulatú forró csoki, mozijegyek. Dortmundi út befizetési igazolás, dortmundi Yves Rocher környezetbarát blokk, "Vielen Dank für Ihnen Verkauf!", 4er Ticket, Wert-Bon és a többi... Ezer és egy vonatjegy haza és vissza, buszjegyek Sárbogárdról, városi helyi járatos buszjegy és két évre visszamenőleg az összes bérletem (azért csak két év, mert az előző pénztárcám ellopták. köszönjük.).
Iszonyat mennyiségű papír, iszonyat mennyiségű emlék. Furcsa, hogy mindenhez kötődik valami. Még a legkisebb Kengurus blokkhoz is, akár egy popcornhoz vagy egy vízhez is.
Ez a pénztárca kisebb, így rengeteg papírt ki kellett dobnom. Nehezemre esett. Kicsit furcsa volt, hogy egy ideig nem lesz szükségem rájuk (más dolog, hogy eddig sem volt, de legalább kötődtem velük valamihez), és most ez olyan, mintha kidobtam volna valamit az életemből, pedig valószínűleg csak túlspilázom.
Azért van pár dolog, amit megtartottam és "csakazértis" beleraktam a csinos kis pénztárcámba. Nem árulom el, mik azok, ha akartok, találgassatok. :)

Viszont nem tudom, hogy hogy állok a challenge-ekkel, úgyhogy legyen mondjuk a 10. nap.


day 10 - a song that makes you fall asleep / amitől elalszom

Szeretem, erre is szoktam meditálni, nem pont elalszom, maradjunk abban, hogy kikapcsolok.

Day 10 – Kedvenc klasszikus
az a film, ami 13 Oscar jelölésből 6ot díjra váltott. Az a film, melyet akárhányszor meg tudsz nézni, anélkül, hogy megunnád. Az a film, melynek tudod, de nem mindig érted a hátterét. Az a film, amiben Tom Hanks elhiteti veled, hogy ő sem érti a hátterét. És az a film, amit szeretek.
"Az élet olyan, mint egy doboz bonbon: az ember nem tudhatja, mit vesz belőle."
 ehhez sem találok magyar nyelvű trailert. bocsi.
Most pedig megyek KRESZ-t tanulni (könyvből), meg keresek egy jó kis cikk témát. 
Arrivederci!
Dana Hart 

Nincsenek megjegyzések: