2011. július 17., vasárnap

juliális 5. felvonás

Hát tegnap jól elfáradtam. Elérkeztünk a legnagyobb hazai rendezvényünkhöz, a juliálishoz. Ez egy, két vagy háromnapos szokott lenni (mikor hogy) és 5. alkalommal került megrendezésre. Az idei év volt az első, hogy délelőtt nem mi voltunk a játszóházban - ez most elég jól esett, mert 3-4 óra alatt a nulláig leszívják az agyam... Az ok pedig az volt, hogy idén én voltam a koferanszié! I'm an important person :D
Szerintem nem sikerült rosszul. Élveztem, mert ilyenkor sok az élőbeszéd, a megkapott szöveg mellett ott kell kitalálnod, hogy mit mondasz, úgyhogy eléggé kell koncentrálnod :) De tetszett.
Bár először nem igazán tudtam bánni a rengeteg papírral: próbáltam lefűzni mappába, amit nem látok, ha rásüt a fény. Aztán csak beleraktam egy fekete tartóba. Azon keresztül meg hajtogatnom kellett, mert felül volt összetűzve. Amikor először mentem fel a színpadra, a felét kifújta a szél a mappából, úgyhogy miután elmondtam a kezemben lévő részt, gyorsan odaszaladtam a színpad másik sarkába, hogy összeszedjem és folytassam :)
A fellépők is javarészt ügyesek voltak, úgyhogy aki jó akarta érezni magát, az szerintem megtehette.
De a lényeg! Az este sztárvendége egy énekes volt, aki nem mellesleg a Fradi női focicsapatának vezetőedzője is. Na, kitaláltátok? HEVESI TAMÁS volt!
Hát mit ne mondjak, isssssszonyat jó volt! Volt már nálunk egy csomó "nagy nevű" együttes, mint a Josh&Jutta, a Desperado, Szirmai Móni, a Unique meg még sokan, de szerintem még egyik csapat sem csinált akkora showt, mint ő. Nagyon jó fej volt, abszolút szimpatikus (persze amennyit a színpadra lépés előtt láttunk belőle a backstage-ben), nemcsak énekelt, hanem vicceket mesélt, meg szájdobolt meg minden tök jó dolgot csinált, úgyhogy nagy élmény volt. A hangjáról meg nem is beszélve. Lehet, hogy többet énekelt a zenei aláfestés nélkül, mint vele. Mikor lejárt a szám, még rádobott egy-két refrént, mikor meg el sem kezdődött, akkor meg megmutatta, hogy mi jön. A lényeg, hogy nagggyyon jó volt, az egyik legnagyobb juliálisos élmény. Ja, meg az is, amikor a fellépés vége felé megköszönte mindenkinek, h itt lehetett: "köszönöm  a szervezőknek, köszönöm a hangosító-kollegának, köszönöm a konferanszié kisasszonynak :D yeeee :)
Apukám meg ott mutogatta nekem, hogy fényképezz már, fényképezz már, foggggalma sem volt róla, hoyg már vagy 50 képem van mindenről és mindenkiről, úgyhogy a látszat kedvéért fényképeztem. Ezért van Hevesi Tamás cipőreklámom is:

Tudta, hogy jön Cecére, szeretett volna leadni pár kilót. Ezért Schobert Norbitól vett órát.Az eredmény:
Hevesi Tamás órareklám

Egy élmény volt... Ja, azért elmondom milyen kemény volt. Abszolút pontosan érkezett, egy kis hátizsákot hozott magával. mint valami igazi túrázó. És viccelsz, a hátizsákot felvitte magával a színpadra és lerakta a mikrofon mellé (?). Úgyhogy a táska volt a tegnapi zenekara. A tegnapi zenei challenge-et az ő egyik dalából választanám:

ezután szépen elköszöntem, jöhetett a retro disco. (fogalam sincshogy írják, nem szoktam ilyeneket leírni...) Azt hittem, hogy a koncert után sokan hazamennek, de nem, egy tök nagy tömeg maradt ott, akik úgy ropták Zoltán Erikára, mint 20 éve!
Este találkoztam Klauval és Anettel, aztán megnéztük a tűzijátékot! Nem volt hosszú, de +pont :)Szóval. Este retró diszkó volt ( az egyik változat csak helyes :)). Nagy parti volt, de én 10 körül hazajöttem. A dolgon nem változtatott, mivel mi a központban lakunk, ezért mindent hallottam, a tömeg hajnal 2-kor ment haza (már aki - azt mondták, hogy volt aki elfáradt és még ücsörgött egy kicsit a padoknál) :). Úgyhogy összességében jó volt.
Ma meg fogathajtás volt, estére meg apukám szervezett egy öregfiúk meccset, ahova több, mint 30-an jönnek játszani. Kíváncsi leszek, ki nyer: a sörhas vagy a rutin. :D


A challenge-ek mindkettőnél ugyanazok. A bűnös élvezet vagy mi, meg a senki nem hinné, hogy szeretem. Ehelyett inkább legyen még egy Hevesi, meg megpróbálom felrakni a videót, mait csináltam - amit nem lehetett lejátszani, mert túl világos volt még, este meg mindenki partilázban égett...... ( ha nem lesz fent, akkor nem sikerült).
nálunk is ez volt. Pali bácsi nagyon laza volt, állítása szerint "fasza csávó". Hevesi meg is jegyezte, hogy: Pali bátyám, láttam, hogy te már feltankoltál. Mikor feljöttél a színpadra, 3 méter muslica jött utánad :D
ARC :D

Nincsenek megjegyzések: