2011. július 6., szerda

Elsősegély:pipa!

Kicsit zsúfolt napom volt tegnap. Délelőtt kicsit olvasgattam, készültem a vizsgára, ebéd után pedig indultunk Paksra. Mire odaértünk, már mindenki sorba állt, előttünk voltak vagy 30-an. Ahogy folyamatosan jöttek ki az ajtón a vizsgázók, mindenkinek az igazolólap volt a kezében. Mikor 2 fiú kijött és láttuk, hogy ők sem kaptak sárga csekket, akkor már teljesen megnyugodtunk, hogy nincs itt semmi probléma (mondjuk és sosem vagyok ideges, nem tudok izgulni). Egyszerre négyen voltunk bent, így láthattam három vizsgázót (és nem különösebben voltam elragadtatva, de mindegy). A tételnek két része volt - egy elmélet és egy gyakorlat. Na már most az A tételben én egy autót vezetve láttam, hogy az előttem haladó motoros kicsúszik a kanyarban, mikor odamegyek segíteni, ő fájlalja a bal könyökét és többször megkérdezi, mi történt vele. Hát én a többiek 10-15 kérdésével ellentétben én 2 átvezető kérdést kaptam, el kellett mondanom az újraélesztés menetét és a B tételt (vagyis a gyakorlat: a bukósisak levétele) be sem kellett mutatnom, úgyhogy kb. 100%-os lettem :) Még a vizsgáztató is megdicsért  úgyhogy büszke vagyok magamra!
Hazaértem, kicsit ettem, utána pedig indultunk Ritával teniszezni. Annyira sportosak voltunk, bicikli, hosszú melegítőnadrág meg minden. Aztán, mint kiderült a pályán egyetlen árnyék sincs még fél 5-kor sem, úgyhogy kb. megsültünk, de nekiálltunk.
Az első pár ütésnél kijelentettem, hogy "a Nadal valahogy nem így csinálja", de szerencsére nem csak én gondoltam így. Annyira bénák voltunk, hogy muszáj volt magunkat kinevetni, mert nem igazán lehetett volna komolyan csinálni. Próbáltuk simán egymásnak ütni a labdát, de azt sem ment. Aztán a végén belekezdtünk egy meccsbe, ahol már kicsit összeszedtük magunkat, úgyhogy az már elég jó volt, sőt a végén már bele is jöttünk! 10-8 ra én nyertem! Vagyis 1-0-ra vezetek összesítésben :) És rájöttem, hogy utálom azt, hogy 40 mind... :)


day 07 - a song that reminds you of a certain event / ami egy bizonyos eseményre emlékeztet
Például egy esküvőre? Ezt játszották kint a bárpultnál:

day 08 - a song that you know all the words to / aminek tudom a szövegét
Ebből elég sok van, de legyen ez:

Day 07 - a legmeglepőbb csavar vagy befejezés

Talán a Viharsziget, eléggé nyitva hagyták a végét, legalábbis a nézőnek kell befejeznie a történetet.

Day 08- egy film, amit már számtalanszor láttam

ohhhóóóó, hát ebből kettő is van: az egyik a Másnaposok - kívülről tudom az egészet, de tényleg!
A másik pedig a Mamma mia! Nem semmi a szereplő-felhozatal és nem mellesleg Meryl Streep itt is nagyot alakít! Lehet, hogy neki is állok megint, ha lesz egy kis időm! Holnap pedig jön Anett és Kata, úgyhogy kicsit pakolok!
Dana Hart

Nincsenek megjegyzések: