2011. július 31., vasárnap

Disney bűvölet... again and again

"És tessék! Button az első, Hamilton a második, Vettel a harmadik, és esik az eső. NEM, szakad az eső!!!"
Igen, Forma-1-et nézek és ez a helyzet - mindig van valami érdekes. Kemény, hogy mit csinálnak a McLaren-esek :)
(De a végén Vettel bejött másodiknak, Alonso a harmadik)
A helyzet, hogy mindjárt augusztus és az idő őszi... Rendkívül örülök neki. Ezért össze is állítok majd egy őszi outfitet, ha megcsináltam, majd megmutatom :)

day 28: ma mindkét kategóriában a gyerekkoromat kell felidéznem. Lássuk mit hozok ki belőle:
A gyerekkorom a Disney-mesék bűvöletében éltem le, konkrétan bármelyiket említhetném, de tényleg, fejből tudom az összes betétdalt, a számítógépemen pedig van egy külön mappa, amiben 73 mese-zene van benne. Hófehérke és a hét törpe, Hamupipőke, Csipkerózsika, Notre Dame-i toronyőr, Macskarisztokraták, Pocahontas, Aladdin, Oroszlánkirály, Mulan és így tovább. Bármi.

Végül is a séma általában ugyanaz, a lány, aki az egész történet alatt elnyomásban élt, végül megtalálja a szőke herceget (aki nagyrészt tényleg szőke és tényleg van fehér lova), de ami tuti, hogy a vége happy end. Így kell ennek lennie :)
De a kedvenc - ha van ilyen egyáltalán - akkor az a Szépség és a szörnyeteg. Annyira jó zenék vannak az összesben, hogy nem tudok választani... Azért megpróbálok. (azt mondtam magamban, hogy bárcsak ne kéne választani, és tessék: [igaz, hogy nem magyar, de azért felismerjük]:


Nem csinálok külön film részt, vegyük egybe a dolgokat - nem is tudom elkülöníteni

 


 


Oh, meine Kindheit ... (war meiner Meinung nach sehr schön) :)
Dana Hart

Nincsenek megjegyzések: