2011. július 4., hétfő

Day 05-06

Tegnap mindennel foglalkoztam, csak épp a bloggal nem. Nem volt mondanivalóm.
Vasárnap volt, tehát az Úr napját szenteld meg meg hasonló, úgyhogy pihenőt tartottam. Már a 12. részénél tartok a Csinos kis hazugságoknak és állítom, hogy egyre jobb lesz! Izgalmas, misztikus és határozottan van katarzis minden egyes rész végén.

Este pedig - más jelentkező nem lévén - apukám kérdezett pár dolgot az elsősegélykönyvemből, amikre általában jól válaszoltam, úgyhogy remélhetőleg minden sebesültet megmentek majd, aki a közelembe kerül.
A tegnapi challenge-ek:

day 05 - a song that reminds you of someone / ami emlékeztet valakire
Óóó, ez a szám több minden(ki)re emlékeztet. Például Ilire és Klaura, mert mindkettejüknek ez a csengőhangjuk, meg persze we are young, de emlékeztet még a koleszra is, mert ez a szám volt az, amit beraktam a power point vetítés alá, ami egy ballagási ajándék volt a legkedvesebb nevelőnknek :) Szeretem ezt a számot :)

Day 05 – Favorite love story in a movie
Hmmmm... Hát, nem tudom. Én nem igazán nézek ilyeneket, inkább nézek egy szerzőit, mint egy ilyet. De biztos láttam már romantikus filmet, amit nem épp a TV2-n játszottak (és nem a Titanic).
(elárulom, hogy most utána kellett keresnem a google-n). de megvan!
Többet is láttam, mint amennyit be tudok fogadni, úgyhogy Az angol beteg vége már kiesett, úgy, ahogy a Büszkeség és balítélet néhány jelenete is (pedig az egy nagyon jó film). Szégyen vagy sem, ez van. 
A Dirty dancing meg valahogy nem az én világom. Ahogy az Alkonyat sem, ilyen az élet.
Két film került a kalapba, mindenki virtuálisan kisorsolhatja a neki tetszőt.
Az egyik (őszintén, nálam az ezüstérmes): (500) days of Summer. Annyira jó, az eleje kicsit bonyolult, de a végén összeáll a kép. A videóért bocsi, nincs fent magyar változat, ezért gondoltam, hogy ne csak mindig az "unalmas" angolt hallgassuk, használjuk fel kicsit a Deutschkenntnis-t is.

A másik pedig a Mamma mia! (mást akartam választani, de az nem is inkább romantikus, mint dráma - mindegy). Nem az igazi, azt hittem találok valami frappánsat, amire tényleg emlékszem és nagyon jó volt, de még gondolkodom. amúgy ez a film sokáig a kedvencem volt.
De nagyon jó még A felolvasó, a Remeber me, a Csokoládé usw...

Hétfő. Furcsa, hogy nem azt mondom, hogy ajjj, már megint hétfő, mert ez a hétfő ugyanolyan, mint a kedd vagy a péntek. Mármint, hogy nem aggódom azon, hogy a hét első napja vagy ilyesmi. Csak van.
De ma végre elküldtem a másolatokat a felvételihez! :) Már csak várok.
Közben apa már intézkedett - felhívta a pécsi csapat szakosztályvezetőjét, aki kitörő örömmel fogadta a közel 180-as balkezes, leendő magyar szakos kapuslányt (azaz engem). Elvileg már el is intézték a kollégiumot, úgyhogy július végén ismét kezdődik a másfél hónapos kínzás. Amíg más élvezi a nyarat meg sütteti magát a tengerparton, addig én majd futok és kondizom. A legutálatosabb dolog a világon az alapozás :S
Ebéd után bementem a szerkesztőségbe összevágni a fogathajtós anyagot, úgyhogy mehet adásba :) Rita meg írt, hogy mehetnénk teniszezni, de én is későn értem haza, meg neki is el kellett mennie Fehérvárra, úgyhogy a program holnapra halasztva.

day 06 - a song that reminds you of somewhere / ami egy helyre emlékeztet


Ha már edzőtábor. Mindenképp Dunaújvárosra emlékeztet! Az első edzőtáborra. Hogy utáltam ezt a számot augusztus végén - ez az időszak volt az, amikor a koleszba a második emeletre minden nap háromszor négykézláb másztunk fel. Ó, te jó ég, never foget.

day 06 - a kedvenc TV-re készült filmem

Nem tudom, a Reszkessetek, betörők!-et játszották moziban? Ha nem, akkor megvan a nyertes. :)

Nincs más hátra, mint ráhangolódni a holnapi vizsgára! Szorítsatok! ;)
Dana Hart       

2 megjegyzés:

Ilcsi írta...

Az én kedvenc love storymat ajánlom figyelmedbe. A címe: Ház a tónál, szereplők Sandra Bullock és Keanu Reeves. Remélem bejön :)))

Puszi: Ili

Dana Hart írta...

Óóóó, köszi! Csak a bemutatóját láttam eddig és kitűztem a "megnézendő filmek listájára", de azt hiszem, hogy a napokban be is kell iktatnom :)


Ui.: A technika tudja a dolgát :D