2011. június 3., péntek

Péntek reggel, én így szeretlek!

A mai nap eddig kevésbé volt hasznos, mint az eddigiek, legalábbis a tételes dolgok kapcsán, mivel nem találtam olyan ösztönző kapaszkodót, ami mentén elkezdhettem volna. Majd mindjárt... :)
Tegnap este sehogy sem tudtam elaludni, ezért beállítottam az ébresztőt a telefonomon (mivel egyedül vagyok) reggel 9 órára. Ezzel az időponttal teljesen kiegyeztem VOLNA. A rudasosok most "ejtik meg" a szokásos, egész iskolát érintő zánkai kirándulásukat. Jól teszik, hadd menjenek. De ne úgy, mint az őrültek!!! Hát mindenki úgy be volt zsongva, mintha még soha nem utazott volna busszal vagy én nem tudom.
   1. ébresztő: 06.13. - madárcsicsergés, az ablakon beáramló fény, ezen kívül háborítatlan csend : szép napunk lesz...
   2. ébresztő: 06.20. - Felkeltek az indulók. Jó idő van, ebből következik, hogy az ablakok nyitva vannak. Ebből következik, hogy ha kinyitják az ajtót, huzat lesz. Ebből következik, hogy az ajtót behúzza a huzat. Ebből következik, hogy az becsapódik. Ebből következik, hogy a szint összes ajtója beleremeg. Ebből következik, hogy én FELKELEK. Még gyűröm magam, megpróbálok visszaaludni.
   3. ébresztő: 06.37. - Az indulás előtti hajmosás. Milyen tök jó! Főleg, ha az állathangokat utánzó szomszédaink a szobájukban a nyitott ajtónál szárítják a hajukat. Csodálatos. Csak egy pozitívum létezik ebben a pillanatban: még van két és fél órám az ébresztőóráig, addig még alszom egyet.
   4. ébresztő: 06:47. - A búcsúzás. Ugyanaz a szoba, ugyanazok az emberek, megspékelve a "nemrudasosokkal", akik elbúcsúznak tőluk, körülbelül 120 decibelen: "Vigyázzatok magatokra! Majd küldj üzenetet facebookon, hogy milyen!" Brrrrrrr.... 2 óra 20 perc, 2 óra 20 perc, 2 óra 20 perc...
  5. ébresztő: 07:00. - Aki még nem hallotta egy héten keresztül óránként kétszer a mellettünk lévő Gárdonyi általános iskola csengőjét, az el sem tudja képzelni, hogy mennnnnnnyire idegesítő, amikor megszólal. Ez valami ismert zeneszám dallama, de még nem jöttem rá, hogy melyik lehet az. Nem is akarok.
   6. ébresztő: 07:40. - Egy hangosbemondóra ébredtem. Nem viccelek, hangosbemondóra! "És a 11. A osztály ebbe és ebbe a buszba szálljon!" Fel sem fogtam, hogy mi történhet, aztán rájöttem, hogy a hajszárítós lányok még nem indultak el. De akkor minek keltek ilyen korán?
   7. ébresztő: 09:00. - Addigra én már mosakodtam, fogat mostam, beágyaztam, kitakarítottam, reggeliztem, fogat mostam (igen, újra) és ki tudja még mi mindent nem csináltam.
Hát körülbelül így nézett ki a dolog. Az időpontoknál lehet, hogy csúsztam pár percet, de ezek után kérem, mindenki legyen elnéző velem.
Valószínűleg valahogy így nézhettem ki a harmadik és a negyedik atrocitás között:
Már elég hétvége van, hogy ne legyen nálam "otthoni koszt", ezért ebédre pizzát ettem. Hát nem olyan jó, mint egy anyukám-féle brassói vagy rakott krumpli, de megteszi :)

Délután 5-kor indulok Ercsibe meccsre. Reméljük a legjobbakat!
Addig pedig mindenki szemezgessen a mai évfordulókból (érdemes/érdekes): http://hu.wikipedia.org/wiki/J%C3%BAnius_3.

Nincsenek megjegyzések: