2011. június 12., vasárnap

Sunshine

Ismét szép idő volt ma. Meleg és felhőtlen. Ez mind szép és jó, ha bent vagy a hűvöd házban, vagy éppen a tengerparton. Erre még visszatérek.
Tegnap lejátszottuk a megyei bajnokság utoldó mérkőzését. 12-23-ra nyertünk, a szurkolók szerint  az év lerosszabb, legunalmasabb, legszínvonaltalanabb meccsét játszottuk. Én meg úgy vagyok vele, hogy egyikőnket sem a nézők érdekelték, hanem az, hogy az év - vagy ki tudja még mi - utolsó meccsén jól érezzük magunkat. MI. Szerintem ez összejött - nekem is voltak potyagóljaim, más is lőtt a kapu mellé, ettől függetlenül elmosolyogtunk a szabaddobásoknál, a heteseknél és persze a góloknál is, én pedig szorgosan énekeltem magamban a Beatles I feel fine-ját. Azt viszont nagyon sajnálom, hogy vége a szezonnak, olyan nehéz az újrakezdés. Ha van egyáltalán... A szezont a negyedik helyen zártuk, ami szerintem viszonylag reális, de jó lett volna egy érem a végére, de ez túl sok dolog függvénye.
Ma elkezdtem törizni, de gyorsan feladtam a próbálkozásaimat, inkább elmentem Kulcsra focimeccsre. Hát jobb lett volna, ha tanulok. Minden csapatban van egy-két kétballábas, ez egyértelmű, de hogy a pályán lévő mind a 11 ember átesik a labdán, az azért durva. Őket csak egyetlen dolog zavarta : a labda. Az ifiről ez a véleményem, de szerintem a felnőtt 6-1-es veresége sem különösebben igényel további magyarázatot. Ez volt a kegyelemdöfés, a cecei csapat matematikailag kiesett a megye II-ből, ki tudja, hogy ez jó, vagy rossz...

Visszatérek a bejegyzés eleji szép időre. Hát én nem tudom, hogy pontosan hány fok volt, a lényeg, hogy végig a hátamat sütötte a nap, minden árnyék nékül. Na már most, én egész évben, mindentől függetlenül fehér vagyok, legyen tél vagy nyár. Viszont évente egyszer általában sikeresen leégek. Ez ma sikerült...
Azt hiszem, megvolt az egész éves napozásom


Úgy látszik, ez családi vonás. Apukám úgy égett le sikeresen, hogy rajta volt a mágneses térdszalag. Hát ilyen az, ha az ember sérült. :)


Ez ilyen. Ha nem jelentkeznék, akkor az azért van, mert éppen egy kiló krémmel a hátamon pihenek. Süt a nap, nehogy szomorú légy, ez lehetne százszor is rosszabb... :)

Nincsenek megjegyzések: