2011. június 27., hétfő

Járókelők, rettegjetek!

Most játszik Nadal Del Potro ellen Wimbledonban! :) Na meg Federer a másik csatornán - jól összehoztátok, köszi! De azt hiszem, hogy kezdek Federer rajongó lenni, olyan szépen játszik, Nadal meg egy kissé agresszív. De majd a döntőben eldől, hogy ki lesz a favorit. :)
Talán ma éreztem magam először kipihentebbnek, mint eddig (de fél 10-kor keltem, azt tegyük hozzá), az idő is jó volt, úgyhogy hiba egy szál se.
Délután apukámmal pályázatot számoltunk el - borrrrzasztó, minden egyes számlára rá kell írni ugyanazt a végtelen hosszú szöveget. Minden egyes számlánál eszembe jutott Örkény Tótékjában levő dobozolás, mert ez aztán tényleg kiiktatott minden egyéb gondolatot. Olyan volt ez, mint egy mondóka: "x Ft az NCA-KD-10-P-0252 pályázati azonosítószámú szerződés terhére elszámolva." Na most ezt képzeljük el kb. 100 számlánál. Király volt, valószínűleg a legunalmasabb és egyben a legfárasztóbb feladat, ami létezik... :S
Ki sem találjátok, hogy mit csináltam ez után! Először is belátogattam a könyvtárba (igazából betévedtem, de nem is tudom, hogy mikor vettem ki utoljára könyvet) és kihoztam Orwell Állatfarmját, mert őszintén bevallom, hogy hiába tudom, hogy miről szól, mégsem olvastam. „Minden állat egyenlő, de vannak állatok, melyek egyenlőbbek.Na meg persze a töri könyvből idézve "Elvtársak, súlyos titkot kell elárulnom: Sztálin disznó volt."
Most jön a lényeg! Aztán beleültették a bogarat a fülembe: délután megbeszélés lesz, jöjjek már el, nem veszítek semmit. Hát én elmentem. Nem semmi dologra szántam el magam: beiratkoztam egy intenzív autóvezető-tanfolyamra!!!
Kemény, mi? ráadásul olyan intenzív, hogy holnap délben indulok is Paksra elsősegélyre, 5-én meg már vizsgázom is. Hát ne is unatkozzak. Miért kéne nekem ilyet csinálnom? :D
Úgyhogy nagy munkában vagyok. Este meg még kimentünk kicsit fotózni:
Nincsenek megjegyzések: