2011. május 20., péntek

Na nézzük!

Ma elmarad az edzésünk, helyette kötelező meccsnézés van a Dunaferr csarnokban 6-tól. A lányok a Veszprém Barabás KC-vel játszanak. Rájátszás, 5-8. helyért. A dunaújvárosiak hetedikek, a veszprémiek nyolcadikak 1 pontocska különbséggel. Hmmmm. Izgalmas meccsnek nézünk elébe!
De amíg elindulok... Gyere Rákóczi-szabadságharc!!!
Majd megírom, mi lett a vége...

Ja, mi pedig szombaton játszunk az NBII-es csapattal a Dabas ellen. Az ifi 1kor, a felnőtt 3-kor. A mi felnőttünk harmadik a rájátszásban, ők elsők. 3 pont a különbség, a csapatuk - elméletben - verhető. (Impossible is nothing!)
Az ifink szintén harmadik, ők a negyedikek, a differencia 3 pont a javunkra, sőt, nekünk (mindkét csapattal) van egy elmaradt meccsünk - elég bíztató! :)

A vasárnapi program: Lovasberény - Sárbogárd megyei meccs. A nagy helyzet az, hogy innentől kezdve minden meccsünket hozni kéne ahhoz, hogy a harmadikak lehessünk (ez a dobogó alsó foka nagyon összejött, mi?)... Nehéz lesz, nincs mit szépíteni. Főleg, hogy az egyik legjobb átlövőnk a múlt héten sikeresen megütötte az ellenfelet: azonnali piros lap, fegyelmi. A végkifejletet még nem ismerem. A másik remek áltövőnk pedig szintén nem lesz, diákolimpián fog szurkolni. Még a végén lehet, hogy én leszek az átlövő (kapusként). A csapat érdekeit szem előtt tartva bármit megteszek... :D
keresd a közös pontot... 

Dana Hart

Nincsenek megjegyzések: