2011. május 21., szombat

Csillag születik - csillag születik?

Ha szombat, akkor tehetségkutató. Mindegy, hogy magyar, német, vagy angol, csak legyen. Nekem szükségem van a szépre, a jóra, a kellemesre - no meg néha a viccesre - ezt mind biztosítják ezek a talent show-k. Ha lemaradok, a neten visszanézem, ha nincs lehetőségem a tv-ben nézni, ott a youtube. Mert "nincs lehetetlen, csak tehetetlen" - mondják az okosok.
Na, de ma Csillag születik. Első látásra mintha kicsit üres lenne az előző évekhez, az x-faktorhoz, vagy a dsds-hez képest, de azért elvétve (elvétve?) csak megtalálja az ember a szívéhez közelállót. Az idei döntőkkel kapcsolatban az a véleményem, hogy még sokan vannak, van miből lemorzsolódni. Lehet, hogy azért kerestem a csillagocskákat, mert most annyira széles a paletta (és valóban, "a tehetség sokszínű"), hogy nem lehet kiemelni egy embert, mint azt lehetett tenni Tabáni Istvánnal is. Hát mit produkál itt kérem László Attila, Gomes, Szabó Ádám, vagy az April Project? Mind más és más értékeket képviselnek és kivétel nélkül jók. De kérdem én: lesz-e a csiszolatlan gyémántokból fényesen ragyogó ékkő? Majd meglátjuk. ;)
És reklám... Épp most keresnek jelentkezőket egy újonnan induló ügyességi vetélkedőre: Egy perc és nyersz (Minute to Win it). 1 perc, 10 feladat, 10 millió Forint. Hajrá! :)

Dana Hart

Nincsenek megjegyzések: